SVE ŠTO TREBA DA ZNAŠ O ULAZNICAMA ZA ŠA FEST


I ove godine tražiće se ulaznica više. I ŠA ćemo sad?

Već ti je dobro poznato da su zalihe ulaznica za ŠA Fest ograničene zbog kapaciteta lokacija i da tu nema pomoći. Na prošlom izdanju ŠA Festa, nažalost, mnogi su ostali bez ulaznice jer su čekali da je kupe na samom ulazu. Elektro Park stejdž nalazi se u srcu Starog grada i imaće još manji kapacitet od Sound Garden stejdža u kultnoj Ljetnoj bašti. Zato ne čekaj, obezbijedi svoje mjesto na vrijeme! Ne samo da nema ni najmanje sumnje da će obje večeri biti rasprodane unaprijed, nego ćeš i da uštediš ako svoje mjesto osiguraš već sada. 


Koje su cijene i vrste ulaznica za ŠA Fest 2022?

I ove godine smo se potrudili da zadržimo simbolične cijene ulaznica, a da vam one osiguraju pristup vrhunskim stejdževima Sound Gardenu i Elektro Parku sa 20najtraženijih imena i najkvalitetnijim besplatnim sadržajima. 

Od jula cijene ulaznica se mijenjaju. Za dva dana na oba stejdža izdvojićeš 35 KM,  za jedan dan na oba stejdža  25 KM,  a za samo jedan  od stejdževa oba dana izdvojićeš 25 KM. 

Ove cijene važe  do 15. jula kada poskupljuju. Od tog datuma, dvodnevna ulaznica za oba stejdža skočiće na 45 KM, a sve ostale na 30 KM.

Zato uštedi, i osiguraj mjesto na vrijeme!

Šta mi osigurava ulaznica za ŠA Fest?

Pored ulaza na izabrane stejdževe, ostvaruješ pravo na besplatan prevoz i smještaj.

Pokaži svoju ulaznicu na biletarnici Željeznica RS i dobićeš besplatnu kartu za ŠA voz koja važi 29-31. jula iz Banja Luke, Novog Grada i Doboja i nazad.

Takođe, sa ulaznicom za festival registruj se online za besplatan ŠA kamp putem www.shafest.com/kamp-shafest  i spavaj pod ŠA nebom u svom ili našem šatoru!

Gdje da kupim ulaznicu?

Sve vrste ulaznica možeš nabaviti online na gigstix.ba, na svim prodajnim mjestima gigstixa, kao i dvodnevne za oba stejdža u Prijedoru u kafićima Preduzeće, Tamaris, Del Mar i Que Pasa, te u baru Šećer u Novom Gradu. U Banjaluci dvodnevne ulaznice te čekaju u Žiži, te na Trgu Krajine.

 

Da li znaš da kupovinom ulaznice za ŠA Fest činiš dobro djelo?

Prihod od festivala usmjerava se u Udruženje ŠA Fest i Fond DP Mikša koji podržava talentovane umjetnike. Zahvaljujući tebi, ŠA Fest i Fond DPM nastavljaju svoju misiju. Hvala ti!

© 2020 ŠA Team. Sva prava zadržana.